Uitvaart Tavernier

Familiale uitvaartonderneming sinds 1860
play

Meer dan 70 jaar ervaring in de uitvaartsector

Uitvaart Tavernier is een onafhankelijk familiebedrijf.
Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het steeds minder.

Onafhankelijk uitvaartcentrum in Jabbeke

Al vele jaren worden familiale uitvaartondernemers benaderd door grote uitvaartmaatschappijen - vaak buitenlandse investeerders - met een aanbod tot overname. Wij hebben beslist om hier niet op in te gaan.

Meer over ons funerarium

Wij verkiezen om onafhankelijk te blijven en de service die wij al decennia bieden aan de lokale bevolking, verder uit te bouwen. Wanneer u ervoor kiest om de uitvaart van uw overledene aan ons toe te vertrouwen, dan hoeven wij geen rekening te houden met de planning van andere vestigingen. Wij zijn altijd ter plaatse, in Jabbeke, om u ten dienste te staan en te begeleiden. Deze lokale verankering is voor ons essentieel.

Bovendien zijn wij een familiebedrijf.

Uitvaart Tavernier werd vanaf de negentiende eeuw uitgebouwd tot een professionele uitvaartonderneming, waarvan vandaag Dirk, Saskia en Dylan, vijfde en zesde generatie Tavernier, de gezichten zijn. 

Vertrouwde gezichten, die u bij elk bezoek aan het funerarium of ceremonieruimte De Oever, zult terugzien. Vertrouwde stemmen ook die u te woord staan, telkens wanneer u ons opbelt.

Meer over ons