Funerarium

Ons funerarium werd in 1997 opgericht te Jabbeke langs de Gistelsteenweg met nr. 329, op honderd meter van het Permekemuseum

Respect & ingetogenheid

Het funerarium van Uitvaart Tavernier voldoet qua ontwerp, inrichting en afwerking aan de actuele normen en aan de veeleisende milieuwetgeving.
Het gebouw roept op tot respect en ingetogenheid voor onze overledenen.

Ruime parking

Achter het funerarium bevindt zich een ruime parking die niet zichtbaar is vanop straat. Zo kunt u comfortabel en in alle discretie uw overledene komen groeten.

Aan de straatzijde is er extra parkeerruimte voor de mensen die een uitvaartdienst willen bijwonen in onze ceremonieruimte De Oever.

Laatste groet

In de ruime inkomhal van het funerarium heerst een rustige sfeer. Het is de ideale plaats om met uw familie af te spreken voor een laatste groet aan uw overledene. Wenst u de rouwkamer niet te betreden, dan kunt u in de hal het rouwregister ondertekenen.

Rouwkamers

Uw overledene wordt opgebaard in een stijlvolle rouwkamer waar u tot rust kunt komen, een moment van gebed of bezinning houden, of gewoon in stilte aanwezig kunt zijn.

Toonzaal

Uitvaart Tavernier biedt u een ruime keuze aan kisten, asurnen, kunstbloemen en kunstvoorwerpen om het graf te sieren. We laten u in alle rust uw keuze maken en staan u ook graag bij met advies.

Vergaderruimte

U kunt de voorganger van de uitvaart bij u thuis ontvangen, maar dit kan ook bij ons. Boven het funerarium is er een ruime en sfeervolle vergaderzaal waar u kunt overleggen en de uitvaart samen voorbereiden.

Het funerarium is dagelijks open voor bezoekers, van 16 tot 18.30 uur. Bezoek buiten deze uren is altijd mogelijk op telefonische afspraak: 050 81 38 48.

Op zon- en feestdagen is het funerarium gesloten, maar wij blijven telefonisch bereikbaar.