Persoonlijk - Verzorgd - Vertrouwd

Een onafhankelijk familiebedrijf, steeds voor u beschikbaar, ongeacht uw woonplaats.

Om onze service te vervolledigen werd binnen de onderneming een digitale drukkerij geïnstalleerd.
Dit schept de mogelijkheid om de families die met een overlijden worden geconfronteerd zéér snel van rouwbrieven te voorzien. Binnen het uur kan al een proefdruk voorgelegd worden, zelfs in het weekend.
De keuze aan rouwbrieven, rouwkaarten, nagedachtenissen met of zonder foto, is zeer uitgebreid.
Elke persoonlijke inbreng van de familie wordt steeds nauwkeurig verwerkt.

Deze bijkomende service is echter geen verplichting. Wanneer de familie een zekere familiale of zakelijke relatie onderhoudt met een vertrouwde drukkerij, wordt dit door ons gerespecteerd en zal het rouwdrukwerk op vraag van de familie door deze drukker uitgevoerd worden.
In het kader van inbraakpreventie vermelden wij nog zelden, tenzij op uitdrukkelijke vraag, de rouwadressen van de familie.  Daarbij adviseren we ons adres als rouwadres te vermelden.  De rouwpost wordt door ons gesorteerd en regelmatig aan de begunstigden bezorgd.
Op deze site bieden we het publiek de mogelijkheid online te condoleren.  Rouwbetuigingen zijn vaak heel persoonlijk en om dat zo te kunnen houden worden deze teksten discreet verwerkt.  Eens gepost verdwijnen ze aan ieders zicht.  Alle rouwbetuigingen worden per overledene door ons afgedrukt en aan het rouwregister toegevoegd.  Het online condoleren kan tot twee maanden na datum van de uitvaart.

Funerarium

Gistelsteenweg 329
8490 Jabbeke
Bezoekuren:
Maandag tot zaterdag
van 16:00 tot 18:30

De Oever

Gistelsteenweg 329
8490 Jabbeke
Ceremonieruimte
Alle info op afspraak.

Contact

7 dagen op 7
Tel: +32 (0)50 81 38 48
Contactformulier
RPR Brugge – BE 0425.622.043