Persoonlijk - Verzorgd - Vertrouwd

Een onafhankelijk familiebedrijf, steeds voor u beschikbaar, ongeacht uw woonplaats.

In 1998 zijn we binnen onze onderneming gestart met de verkoop van grafzerken met plaatsing onder eigen aanneming. Vroeger moesten we onze klanten hiervoor doorsturen naar steenhouwerijen. Daar is ondertussen verandering in gebracht. De nodige investeringen werden gedaan en het timmeratelier van destijds werd gedeeltelijk ingericht voor deze nieuwe activiteit.

Na de nodige kennis ter zake te hebben opgedaan zijn we van start gegaan, in zoverre dat op de meeste kerkhoven reeds meerdere van onze monumenten merkbaar aanwezig zijn.
Het aanbod bestaat hoofdzakelijk uit grafzerken in graniet van hoogwaardige kwaliteit en perfect afgewerkt.

Alles is mogelijk, ieder persoonlijk ontwerp is uitvoerbaar. Er is een ruim aanbod aan modellen met een groot aantal in voorraad. Dit maakt het mogelijk een grafzerk te plaatsen op zeer korte termijn, wat vroeger soms maanden kon duren. Met een goede uitrusting en ervaren personeel worden de grafzerken zeer omzichtig en nauwkeurig geplaatst.Onze toonzaal grafzerken is gelegen te Zerkegem, Snellegemstraat 4.
We ontvangen je er graag met de nodige tijd voor uitleg en advies. Dit lukt het best als we vooraf zijn afgesproken, dit kan telefonisch op het nr. 050/81 38 48.

Funerarium

Gistelsteenweg 329
8490 Jabbeke
Bezoekuren:
Maandag tot zaterdag
van 16:00 tot 18:30

De Oever

Gistelsteenweg 329
8490 Jabbeke
Ceremonieruimte
Alle info op afspraak.

Contact

7 dagen op 7
Tel: +32 (0)50 81 38 48
Contactformulier
RPR Brugge – BE 0425.622.043