Persoonlijk - Verzorgd - Vertrouwd

Een onafhankelijk familiebedrijf, steeds voor u beschikbaar, ongeacht uw woonplaats.

Ons funerarium werd in 1997 opgericht te Jabbeke langs de Gistelsteenweg met nr. 329, op honderd meter van het Permekemuseum.
Het werd zowel langs binnen als langs buiten ontworpen en ingericht om aan de noden van een hedendaags funerarium te voldoen.
Het voldoet tot in de kleinste details aan de zeer strenge milieuwetgeving die door de overheid wordt opgelegd.Het gebouw op zich dwingt respect en ingetogenheid af ten opzichte van de overledene.
De ruime achterliggende parking maakt een bezoek aan het funerarium comfortabel en discreet.
Deze parking is volledig aan het zicht van op de openbare weg onttrokken.  
Meer parkeergelegenheid werd aangelegd aan de straatzijde teneinde te voorzien in het nodige parkeercomfort voor wie een uitvaartdienst in onze ceremonieruimte komt bijwonen.
In de ruime inkomhal heerst een rustige sfeer, de ideale verzamelplaats voor de familieleden om samen een laatste groet te brengen aan hun dierbare.De rouwkamers waarin de overledene wordt opgebaard zijn passend ingericht met de bedoeling de mensen even tot rust te laten komen en tot een moment van gebed of bezinning te leiden.
Voor elke overledene wordt telkens een rouwregister aangelegd.  Deze kan getekend worden zonder verplichting om de rouwkamer te betreden.Eén aparte toonzaal voor het aanbod lijkkisten en asurnen en één voor het aanbod kunstbloemen en grafsierartikelen, maakt het voor iedereen mogelijk om in alle rust hun keuze te maken.
Recent hebben we ons aanbod uitgebreid met een ruim assortiment ecologische lijkkisten.

 

Sinds kort stellen we een sfeervolle familiekamer ter beschikking, waar naaste verwanten in alle rust kunnen bijeenkomen voor de nodige voorbereiding, onderling overleg of een ontmoeting met een voorganger of consulent.  Deze ruimte zal ook steeds beschikbaar zijn om in alle intimiteit samen te komen voor aanvang van een uitvaartdienst in de ceremonieruimte.

 
Het funerarium is dagelijks open voor bezoekers van 16u. tot 18.30u.
Op zon- en feestdagen gesloten.
Bezoek buiten deze uren is steeds mogelijk na telefonische afspraak op nr. 050/81 38 48.

Funerarium

Gistelsteenweg 329
8490 Jabbeke
Bezoekuren:
Maandag tot zaterdag
van 16:00 tot 18:30

De Oever

Gistelsteenweg 329
8490 Jabbeke
Ceremonieruimte
Alle info op afspraak.

Contact

7 dagen op 7
Tel: +32 (0)50 81 38 48
Contactformulier
RPR Brugge – BE 0425.622.043